Spoedkoerier service van Iris Koeriers in Groningen

 

Op zoek naar een snelle service om uw pakket te verzenden? Bij de spoeddienst service in Groningen staan wij 24/7 voor u klaar om uw pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Om gebruik te maken van onze spoeddienst service in Groningen kunt u  bellen naar 0800 – 4747777.

Spoedkoerier service Groningen samenwerkingsverband met farmaceutische industrie

De spoedkoer service van Iris Koeriers in Groningen heeft veel ervaring in de farmaceutische industrie waaronder ziekenhuizen en apotheken. Wij werken onder andere veel samen met het Universitair Medisch Centrum Groningen. Wij zorgen ervoor dat tijdens de spoedkoerier service uw pakket goed beschermd is. Door onze jarenlange ervaring met droog ijs, monsters en meditainers weten wij hoe we uw pakket moet beschermen. Hierdoor komt uw pakket veilig aan bij de plaats van bestemming.

Spoedkoerier service helpt u ook bij onderdelen

Het komt weleens voor dat bijvoorbeeld een monteur niet verder kan met zijn werk, omdat ze bepaalde onderdelen, materialen of gereedschappen niet hebben. Dit is natuurlijk erg vervelend want tijd is geld. Wanneer de machines niet kunnen draaien, omdat dit onderdeel gemist wordt kunt u de spoedkoerier service van Iris Koeriers in Groningen benaderen. Wij hebben 24/7 koeriers klaar staan die ervoor zorgen dat uw onderdeel zo snel mogelijk op de juiste locatie terecht komt. Hierdoor kunt u weer snel verder aan het werk. Schade door stilstand beperken wij tot het minimum door onze koeriersdienst! Kortom, veeleisende klanten bellen ons

Iris Koerier Spoedkoerier service bezorgt ook ’s nachts

Een noodgeval kan zich ook ’s nachts voordoen. Wij zorgen ervoor dat er dan ook iemand voor u klaar staat. Dankzij onze jarenlange ervaring en 24/7 hulp zijn wij de ideale partner voor uw spoedkoerier service rondom Groningen. 

Spoedkoerier nodig?

Vul ons contactformulier in om
u aan te melden als klant. Onze
koeriersdienst staat klaar.

> Klant login
> Offerte aanvraag

Hoofdkantoor

IRIS Koeriers International BV
Postbus 359
1200 AJ Hilversum

0800 - 4747777/0800 - IRIS777
planning@iriskoeriers.nl

Facebook Iris Koeriers  Twitter Iris Koeriers  LinkedIn Iris Koeriers

IRIS Koeriers

Geschiedenis
Algemene voorwaarden
Contact
Links
Sitemap

Bel ons voor uw waarde
en tijdkritische zendingen

tel. 0800 - 4747777

Hilversum

Groningen

Amsterdam

Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum
Nederland
035 - 6774838

Stavangerweg 41-12
9723 JC Groningen
Nederland
050 - 5690014

Softwareweg 4
1033 ML Amsterdam
Nederland
020 - 6930373

IRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS Koeriers
IRIS Koeriers, een internationale koeriersdienst