Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Pakket versturen buitenland

Pakket versturen naar het buitenland

Behalve dat een koeriersbedrijf over zee moet gaan om uw pakket te versturen, kunt u ook andere eisen hebben m.b.t. de manier waarop uw pakket verzonden moet worden. Vanuit Amsterdam, Groningen en Hilversum leveren wij internationale koeriersdiensten die verder strekken dan alleen Europa. Ook reizen wij af naar een ander werelddeel om uw zending af te leveren. Onze expertise vindt u terug in het afleveren van waardevolle en tijd kritische zendingen. Ongeacht de eisen die u heeft kunt u ons blindelings vertrouwen op het versturen van uw pakket naar het buitenland.

In trek bij bedrijven die actief zijn in risicovolle sectoren

Omdat wij met uiterste zorgvuldigheid onze diensten verlenen, zijn wij in trek bij bedrijven die met dezelfde visie opereren. Wij zijn daarom vertrouwd partner van bedrijven die actief zijn in onder meer de industrietechniek, kunst, juridische– en farmaceutische sector. Zij rekenen op ons, omdat er sprake is van een zending die kwetsbaar is of persoonlijk afgeleverd moet worden en niet zoals een ander pakket kwijt kan raken. Daarom werken wij enkel samen met zorgvuldig uitgekozen partners en kunnen wij deze scherpe tarieven bieden omdat wij dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen afhandelen. Dit wil echter niet zeggen dat uw zending als een nummer wordt behandeld!

Pakket versturen op maat naar het buitenland

Een zending naar buitenland versturen zonder problemen. Wij voeren maatwerk uit en houden rekening met al uw wensen. Binnen Europa kunnen wij uw pakket zelf afleveren aan de hand van ons eigen wagenpark. Een on-board koerier kan zekerheid bieden in geval van een zending die aan de neus van Europa voorbijgaat. Indien gewenst levert deze uw pakket persoonlijk af en kan deze bijvoorbeeld ook een product installeren. Spoedservice, overnight-service en same-day service leveren wij 365 dagen per jaar en u kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Vraag een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van IRIS Koeriers? Binnen iedere branche waarvoor wij werken is bekend dat wij altijd op tijd zijn en betrouwbare diensten leveren. U kunt ons vrijblijvend uittesten en wij laten u zelf ervaren dat wij onze afspraken altijd nakomen! U kunt hier een offerte aanvragen en contact opnemen doet u door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.