Maatschappelijk Verantwoord Koerieren

IRIS koeriers

Uiteraard neemt IRIS Koeriers, als moderne koeriersdienst, verantwoordelijkheid. Niet alleen willen wij leven in een gezonde en duurzame omgeving, de volgende generaties willen dat ook. Ons complete wagenpark is niet ouder dan 2 jaar en voldoet compleet aan de Euro 5 norm. We hebben plannen om elektrisch een koeriersdienst te starten in Amsterdam, Hilversum en Groningen. De handzame zendingen worden zoveel mogelijk door onze fietskoeriers uitgevoerd.

Duurzaamheid bij IRIS Koeriers

Facturen van IRIS Koeriers worden digitaal naar de opdrachtgever verzonden, wij beperken het gebruik van papier ook in de dagelijkse praktijk. We rijden tegen scherpe tarieven voor organisaties als: Artsen zonder Grenzen en Greenpeace. Wij stellen auto’s en mensen beschikbaar in het geval van bijvoorbeeld de grote inzamelingsactie voor Haïti destijds.

Wij bieden studenten een flexibele bijbaan bij onze koeriersdienst, waardoor zij hun studie kunnen bekostigen zonder dat dit ten koste gaat van het studietempo. Daarnaast helpen wij vele van onze parttime medewerkers aan een vaste baan na hun studie, via onze opdrachtgevers of het netwerk daaromheen. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de CAO beroepsgoederenvervoer.  

Wij beperken bij IRIS Koeriers het gebruik van papier zoveel mogelijk door onder meer onze facturen via e-mail te versturen en onze klanten kunnen online opdrachten inboeken. Onze kantoorartikelen bestellen we bij buy-aid, een partij die een aanzienlijk deel van haar omzet doneert aan humanitaire organisaties.  

Koeriersdienst nodig?

Vul ons contactformulier in om
u aan te melden als klant. Onze
koeriersdienst staat klaar.

> Klant login
> Offerte aanvraag

Hoofdkantoor

IRIS Koeriers International BV
Postbus 359
1200 AJ Hilversum

0800 - 4747777/0800 - IRIS777
planning@iriskoeriers.nl

Facebook Iris Koeriers  Twitter Iris Koeriers  LinkedIn Iris Koeriers

IRIS Koeriers

Geschiedenis
Algemene voorwaarden
Contact
Links
Sitemap

Bel ons voor uw waarde
en tijdkritische zendingen

tel. 0800 - 4747777

Hilversum

Groningen

Amsterdam

Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum
Nederland
035 - 6774838

Stavangerweg 41-12
9723 JC Groningen
Nederland
050 - 5690014

Softwareweg 4
1033 ML Amsterdam
Nederland
020 - 6930373

IRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS Koeriers
IRIS Koeriers, een internationale koeriersdienst