Over IRIS Koeriers

 

Dé koeriersdienst voor ondernemers

Over IRIS KoeriersDe koeriersdienst IRIS Koeriers bestaat in haar huidige vorm sinds 2007, voortgekomen uit meerdere koeriersbedrijven waar wij al sinds 1997 actief in zijn. Vanaf 2007 zijn wij dus als IRIS Koeriers zelfstandig. Wij zijn er van overtuigd dat er vraag is en zal blijven naar een hoogwaardige koeriersdienst, tegen fatsoenlijke tarieven. In onze drie vestigingsplaatsen Amsterdam, Hilversum en Groningen zijn wij al ruim 20 jaar te vinden, daarom hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Wij hebben verschillende soorten diensten, bijvoorbeeld spoedservice, overnight-service en same-day service. Wij verzenden niet alleen in de regio maar ook landelijk en zelfs internationaal. Staat uw dienst er niet bij, neem dan contact met ons op want wij leveren ook maatwerk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Uiteraard neemt IRIS Koeriers, als moderne koeriersdienst, verantwoordelijkheid. Niet alleen willen wij leven in een gezonde en duurzame omgeving, de volgende generaties willen dat ook. Ons complete wagenpark is niet ouder dan 2 jaar en voldoet compleet aan de Euro 5 norm. We hebben plannen om elektrisch een koeriersdienst te starten in Amsterdam, Hilversum en Groningen. De handzame zendingen worden zoveel mogelijk door onze fietskoeriers uitgevoerd. Wilt u meer informatie over hoe wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Lees dan hier meer over MVO van Iris Koeriers

Kwaliteit bij IRIS Koeriers

Wij komen onze afspraken na met onze koeriersdienst. Wij investeren in capaciteit en bereikbaarheid. U bent verzekerd van 24/7 bereikbaarheid én beschikbaarheid van onze eigen mensen en eigen vervoersmiddelen. Daar staan wij voor, al jarenlang. Wij leveren structureel kwaliteit, altijd en overal. Hierdoor werken wij graag bij IRIS Koeriers en zijn onze klanten graag klant bij ons. Dit geldt voor al onze vestigingen, in zowel Amsterdam, Hilversum én Groningen.

Contact opnemen met ons

Bij IRIS Koeriers bent u er verzekerd van dat wij altijd op tijd rijden, daarnaast werken we flexibel en verantwoord. Heeft u nog vragen, opmerkingen of verbeterpunten, ook dan horen we graag van u. Bel of mail ons of vul een contactformulier in op deze pagina.

Koeriersdienst nodig?

Vul ons contactformulier in om
u aan te melden als klant. Onze
koeriersdienst staat klaar.

> Klant login
> Offerte aanvraag

Hoofdkantoor

IRIS Koeriers International BV
Postbus 359
1200 AJ Hilversum

0800 - 4747777/0800 - IRIS777
planning@iriskoeriers.nl

Facebook Iris Koeriers  Twitter Iris Koeriers  LinkedIn Iris Koeriers

IRIS Koeriers

Geschiedenis
Algemene voorwaarden
Contact
Links
Sitemap

Bel ons voor uw waarde
en tijdkritische zendingen

tel. 0800 - 4747777

Hilversum

Groningen

Amsterdam

Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum
Nederland
035 - 6774838

Stavangerweg 41-12
9723 JC Groningen
Nederland
050 - 5690014

Softwareweg 4
1033 ML Amsterdam
Nederland
020 - 6930373

IRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS Koeriers
IRIS Koeriers, een internationale koeriersdienst