Koeriersdienst Roden

Zonder problemen uw pakket verzenden

Heeft u een zending voor een koeriersdienst of een pakket liggen die met beleid verzonden moet worden? Natuurlijk wilt u dat uw zending zo snel en betrouwbaar mogelijk wordt verzonden naar de eindlocatie. Iris Koeriers begrijpt dit en zorgt dat dit gedaan wordt. Daarbij kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met waardevolle en kritische zendingen. Wij maken met u een afspraak en houden ons daar aan!

Koeriersdienst voor spoed

Iris Koeriers is 24 uur per dag bereikbaar. Met een breed aanbod aan vervoersmiddelen kunnen wij zowel dezelfde dag als de volgende ochtend bezorgen. Ook voor spoed hoeft u niet verder te zoeken. Omdat wij 24 uur per dag voor u klaar staan zal onze koerier direct beginnen met uw bestelling. Zo weet u zeker dat uw zending zo snel mogelijk zijn bestemming bereikt.

IRIS Koeriers: een betrouwbare koeriersdienst die zich onderscheid in

Een koerier van Roden tot internationaal

De koeriers van IRIS koeriers zorgen ervoor dat uw pakketten zowel in uw stad als internationaal snel en met beleid verzonden worden. Omdat wij ernaar streven om op een effectieve en milieuvriendelijke manier uw kleinere zendingen in de stad snel af te halen en te bezorgen maken de koeriers gebruik van fiets- en brommerkoeriers.

Binnen Europa rijden wij, indien gewenst, zelf of dragen wij uw pakket over aan een van onze zorgvuldig geselecteerde partners. De zending zijn te allen tijden voor u te volgen via ons Track & Trace systeem.

Koerierswerk is maatwerk

Heeft u een logistieke- of distributievraag die buiten reguliere koeriersdiensten vallen? Dan denken wij graag met uw mee voor een prettig oplossing. Met onze ervaring met vaste lijndienst en interne poststromen kunnen wij u gemakkelijk voorzien van een goede oplossing. We hebben al ervaring met onder andere:

 

Koeriersdienst nodig?

Vul ons contactformulier in om
u aan te melden als klant. Onze
koeriersdienst staat klaar.

> Klant login
> Offerte aanvraag

Hoofdkantoor

IRIS Koeriers International BV
Postbus 359
1200 AJ Hilversum

0800 - 4747777/0800 - IRIS777
planning@iriskoeriers.nl

Facebook Iris Koeriers  Twitter Iris Koeriers  LinkedIn Iris Koeriers

IRIS Koeriers

Geschiedenis
Algemene voorwaarden
Contact
Links
Sitemap

Bel ons voor uw waarde
en tijdkritische zendingen

tel. 0800 - 4747777

Hilversum

Groningen

Amsterdam

Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum
Nederland
035 - 6774838

Stavangerweg 41-12
9723 JC Groningen
Nederland
050 - 5690014

Softwareweg 4
1033 ML Amsterdam
Nederland
020 - 6930373

IRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS Koeriers
IRIS Koeriers, een internationale koeriersdienst