Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
IRIS Koerierdiensten Hilversum
Koeriersdienst Amsterdam

Koeriersdienst in Amsterdam

Koeriersdienst in Amsterdam gezocht? Welkom bij Iris Koeriers Amsterdam!
Wilt u dat uw goederen en producten zo goed en zo snel mogelijk naar een door u gekozen bestemming wordt vervoerd? Kies dan voor voor koeriersbedrijf Iris Koeriers in Amsterdam.
Iris Koeriers Amsterdam is al jaren een betrouwbare partner voor het vlot en efficiënt vervoeren van verschillende poststukken, allerlei pakketten en vracht naar bestemmingen in Nederland en de rest van Europa. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week van onze koeriersdienst gebruikmaken.

Waarom voor Iris Koeriers kiezen?

Iris Koeriers Amsterdam onderscheidt zich van andere koeriersbedrijven in Amsterdam en omgeving door alles in eigen hand te houden. We bedoelen daarmee dat we over een eigen wagenpark beschikken, we (dus) enkel met onze eigen auto’s op pad gaan en alleen met professionele chauffeurs werken die allemaal een speciale rijopleiding hebben gevolgd. Zo weet u zeker dat er onderweg niets met uw zending kan gebeuren.

Spoedservice, 24-uursservice en bijzondere vracht

Onze koeriers service in Amsterdam biedt onder andere de keuze uit een spoedkoerier, een 24- uursservice of de mogelijkheid tot het vervoeren van bijzondere vracht. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van:

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wilt meer informatie over Iris Koeriers Amsterdam? Heeft u bijvoorbeeld nog vragen over de diverse manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op door een berichtje te sturen naar: planning@iriskoeriers.nl of te bellen met: 0800-4747777.
Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Vul in dat ons offerteformulier in. Wij horen graag van u.

Offerte IRIS Koeriers

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.