IRIS Koeriers als uw koerier in Assen

Uw pakket dezelfde dag verzenden

Wilt u uw pakket laten bezorgen door een betrouwbare koerier? Moet uw zending eigenlijk met spoed naar de andere kant van het land? Kies dan voor IRIS Koeriers. Met onze jarenlange ervaring met zowel waardevolle als kritische zendingen weet u zeker dat uw pakket snel en netjes aankomt bij de ontvanger.  Hierbij gaan wij met beleid om met uw pakketje en komen wij onze afspraken met u na. Wij leveren zelfs de zelfde dag nog als u dat graag wilt.

Dag en nacht een koerier

IRIS Koeriers is 24/7 bereikbaar. Zodoende kunnen wij met spoed bezorgen, op dezelfde dag, of de volgende dag. Uiteraard afhankelijk van wat u wenst. Zowel kleine enveloppen als grote pallets nemen wij mee om te verzenden. Het enige wat u hoeft te doen is het pakket aan ons over dragen en de Track & Trace die u van ons krijgt in de gaten te houden.

Kiest u voor IRIS Koeriers, dan krijgt u:

Koeriersdienst over de hele wereld

Moet uw pakket naar een adres in Assen, of brengen wij hem naar een andere plek in de wereld? Beide is mogelijk bij IRIS Koeriers. Wanneer uw pakket in dezelfde stad blijft zetten wij onze fiets- en brommerkoeriers in om het milieu te sparen. Wanneer uw pakket verder weg gaat zorgen wij ervoor dat deze wordt vervoerd met onze eigen mensen in onze eigen auto. Dit kunnen we u tevens aanbieden voor heel Europa, zodat u zeker weet dat de pakketjes niet overgezet worden en in één keer door bezorgd worden. Heeft u pakketje een bestemming nog verder weg? Dan dragen wij deze over aan een van onze zorgvuldig geselecteerde partners. Deze zending kunt u dan gemakkelijk blijven volgen via de Track en Trace code die u van ons krijgt.

Een koerier op maat

Vooraf krijgt u van ons een levertijd aangegeven en tijdens de rit kunt u, indien gewenst, uw pakket blijven volgen. Na de aflevering krijgt u uiteraard een bewijs van aflevering. Zo weet u op ieder moment waar uw pakket zich bevindt en of deze veilig is aangekomen. Heeft u een pakket of activiteit die buiten onze reguliere koeriersdiensten vallen? Dan denken wij graag mee over een geschikte oplossing. Met onze ervaring op het gebied van maatwerk komen we er samen zeker uit.

Koeriersdienst nodig?

Vul ons contactformulier in om
u aan te melden als klant. Onze
koeriersdienst staat klaar.

> Klant login
> Offerte aanvraag

Hoofdkantoor

IRIS Koeriers International BV
Postbus 359
1200 AJ Hilversum

0800 - 4747777/0800 - IRIS777
planning@iriskoeriers.nl

Facebook Iris Koeriers  Twitter Iris Koeriers  LinkedIn Iris Koeriers

IRIS Koeriers

Geschiedenis
Algemene voorwaarden
Contact
Links
Sitemap

Bel ons voor uw waarde
en tijdkritische zendingen

tel. 0800 - 4747777

Hilversum

Groningen

Amsterdam

Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum
Nederland
035 - 6774838

Stavangerweg 41-12
9723 JC Groningen
Nederland
050 - 5690014

Softwareweg 4
1033 ML Amsterdam
Nederland
020 - 6930373

IRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS Koeriers
IRIS Koeriers, een internationale koeriersdienst