Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
IRIS Koeriers en Corona (Covid-19)
Iris Koeriers

In de ‘bijzondere’ weken die voor ons liggen, is het belangrijk om elkaar te helpen.

Wij gaan de komende weken, tenminste, voor zolang het toegestaan en verantwoord is, tegen dekking van onze kosten, de volgende extra diensten aanbieden om u te helpen:

  • Thuiswerk service: Pendel tussen uw kantoor en thuiswerkende medewerkers.
    € 30,- per adres en retour binnen de Randstad gedurende de dag. En vanuit Groningen binnen de 3 Noordelijke provincies. Daarbuiten op aanvraag, we proberen dan een voordelige combinatie te zoeken.
  • Maaltijdservice. Zolang het toegestaan en verantwoord is, zijn we beschikbaar om tegen kostendekkende tarieven maaltijden te bezorgen. U mag ons daar als privépersoon voor benaderen, maar ook voor restaurants zijn we beschikbaar.

Verder zijn we, met chauffeurs en auto’s, en een vermoedelijke overcapaciteit de komende weken, beschikbaar om u te helpen, op welke manier dan ook. Zolang het verantwoord is, staan we voor u klaar en helpen we graag. Bel of mail ons voor uw uitdaging.

Maatregelen binnen IRIS Koeriers

Om u op een veilige en verantwoorde manier te kunnen helpen in deze tijden, zijn bij IRIS onder andere de volgende maatregelen van kracht:

  • Onze chauffeurs houden 1,5 meter afstand;
  • Onze auto’s worden tweemaal daags grondig gereinigd van binnen;
  • Voor ontvangst hoeft niet meer getekend te worden op de scanner of bon. Uw naam wordt door ons genoteerd;
  • Volgens de experts kan Covid-19 niet via zendingen (dozen, pakketten) overgedragen worden en daarmee kunnen we, mits goed verpakt, uw zendingen risicoloos bezorgen;
  • Onze kantoren en loodsen worden dagelijks meerdere malen gereinigd (deurklinken, apparatuur etc.);
  • En uiteraard volgen we aanvullend de maatregelen zoals uiteengezet door RIVM en onze regering. Wellicht kunnen wij u helpen en hopelijk kunnen wij u hiermee ook in de toekomst nog van onze diensten voorzien.

Wellicht kunnen wij u helpen en hopelijk kunnen wij u hiermee ook in de toekomst nog van onze diensten voorzien. Uiteraard zullen wij, in afwachting van eventuele aanvullende overheidsmaatregelen, onze diensten waar nodig aanpassen.

Wij wensen u een goede gezondheid en veel sterkte de komende tijd.

planning@iriskoeriers.nl

0800-4747777

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.