Maatwerk Koeriersdienst


Maatwerk KoeriersdienstHeeft u een lastig distributievraagstuk en is een reguliere koeriersdienst niet hetgeen de oplossing? IRIS denkt graag met u mee om oplossingen te vinden voor deze logistieke- en distributievragen die buiten de reguliere koeriersdiensten vallen. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er komt kijken bij zeer uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot uw distributie en logistiek.

Wij hebben ruime ervaring in bijvoorbeeld het opzetten van vaste lijndiensten en het verzorgen van interne poststromen. Maar staan ook zeker open voor uitdagingen en ontwikkelen graag nieuwe diensten die voor u van toepassing zijn en uw specifieke geheel beantwoorden.

Enkele voorbeelden welke reeds door ons uitgevoerd worden:

Eenmalige distributie van promotiemateriaal ten behoeve van acties

Een speciale kerstgift, een leuk evenement op komst of een belangrijke actie waar u promotiemateriaal voor wilt verspreiden? U wilt natuurlijk dat dit goed en op tijd bezorgd wordt. Het IRIS team staat voor u klaar om uw actie succesvol te laten zijn.

Postkamer activiteiten

Wanneer bijvoorbeeld de postkamer niet tot uw kernactiviteiten behoort, maakt u hiervoor onnodige kosten. Omdat uw bedrijfsfocus niet op deze activiteit ligt, is het logisch dat uw bedrijf niet beschikt over moderne middelen en kennis. Het uitbesteden van deze activiteiten bij IRIS Koeriers zorgt ervoor dat uw proces van binnenkomst en bezorging van post zo efficiënt en goed mogelijk verloopt.

Uitbesteden van transport en distributieplanning

Geen tijd en ruimte voor het maken van transport en distributieplanningen of gewoonweg niet de kennis en middelen om dit zo goed mogelijk in te richten?

Het dagelijks aansturen van activiteiten rondom transport en distributie is een specialistisch proces dat u als bedrijf veel tijd kost. IRIS Koeriers verzorgt voor u de volledige afhandeling van al deze werkzaamheden en neemt u dit werk uit handen. Door de ervaring die IRIS Koeriers heeft op dit vlak, zijn wij in staat om met een procesmatige aanpak uw transport en distributie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Nachtdistributie

Het ’s nachts vervoeren brengt vele voordelen met zich mee.  Onze koeriers hebben geen last van files en de stadscentra zijn veel rustiger dan overdag. Dit maakt nachtdistributie vele malen sneller dan dag transport. In samenspraak met u bepalen we op welk tijdstip uw pakketten bezorgd worden. Is dit voor 7 uur? Of toch eerder en moeten de pakketten al om 5 uur op locatie zijn? Voor IRIS Koeriers geen probleem. Onze Koeriers staan ook ’s nachts voor u klaar en dragen zorg voor al uw pakketten.

Andere maatwerkdiensten

Naast de bovengenoemde diensten bieden helpen wij u ook graag met:

Maatwerkdistributie voor u

Geïnteresseerd in een van de genoemde maatwerkdistributie oplossingen? Of staat uw oplossing er nog niet bij? Maak een afspraak met één van de experts van IRIS Koeriers. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

Koeriersdienst op maat nodig?

Vul ons contactformulier in om
u aan te melden als klant. Onze
koeriersdienst staat klaar.

> Klant login
> Offerte aanvraag

Hoofdkantoor

IRIS Koeriers International BV
Postbus 359
1200 AJ Hilversum

0800 - 4747777/0800 - IRIS777
planning@iriskoeriers.nl

Facebook Iris Koeriers  Twitter Iris Koeriers  LinkedIn Iris Koeriers

IRIS Koeriers

Geschiedenis
Algemene voorwaarden
Contact
Links
Sitemap

Bel ons voor uw waarde
en tijdkritische zendingen

tel. 0800 - 4747777

Hilversum

Groningen

Amsterdam

Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum
Nederland
035 - 6774838

Stavangerweg 41-12
9723 JC Groningen
Nederland
050 - 5690014

Softwareweg 4
1033 ML Amsterdam
Nederland
020 - 6930373

IRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS Koeriers
IRIS Koeriers, een internationale koeriersdienst