Koeriersdiensten van IRIS Koeriers

 

Koerierdiensten van IRIS Koeriers, altijd volgens afspraak en overal ter wereld

IRIS Koeriers biedt koerierdiensten aan op verschillende niveaus zodat uw zending altijd op elke gewenste locatie geleverd kan worden. Wij maken gebruik van verschillende vervoersmiddelen, systemen en partners om de best mogelijke service aan te bieden.Koeriersdienst op stedelijk en (inter)nationaal niveau

Koerierdiensten stad

Heeft u een zending die afgeleverd moet worden in stedelijk gebied? Maak dan gebruik van de IRIS koerierdiensten voor in de stad, wij maken gebruik van koeriersfietsen en koeriersbrommers om op een schone en efficiënte manier uw pakketten af te leveren.

Koerierdiensten nationaal

Voor de zendingen die afgeleverd moeten worden in geheel Nederland maakt IRIS Koeriers gebruik van een uitgebreid wagenpark, door ons geïntegreerde afleversysteem bent u bij ons verzekerd van een tijdige levering van uw pakket. Voor alle nationale koeriersdienten kunt u bij IRIS Koeriers terecht.

Koerierdiensten internationaal

Heeft u een pakket die afgeleverd moet worden in het buitenland? Ook dan zit u goed met de koerierdiensten van IRIS Koeriers. Met onze internationale partner kunnen wij uw zending over de hele wereld transporteren en leveren. Internationale koeriersdiensten van IRIS Koeriers.

Koerierdiensten maatwerk

Wanneer u behoefte heeft aan een speciale soort koerierdienst kunt u het beste gebruik maken van de maatwerkdiensten van IRIS Koeriers. Deze soort koerierdienst valt buiten onze reguliere diensten, wij stemmen namelijk onze koerierdienst af op uw wensen.

Offerte online aanvragen

De koerierdiensten van IRIS Koeriers bieden wij aan tegen een schappelijke prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan er ervaar zelf het gemak van onze service. Vul direct het offerteformulier in. Ben je een nieuwe klant? Bij ons ontvang je dan een speciale introductiekorting. Voor verdere vragen of informatie kunt altijd met ons contact opnemen via de mail of door te bellen. Wij staan voor u klaar in Amsterdam, Hilversum en Groningen.

Koeriersdienst nodig?

Vul ons contactformulier in om
u aan te melden als klant. Onze
koeriersdienst staat klaar.

> Klant login
> Offerte aanvraag

Hoofdkantoor

IRIS Koeriers International BV
Postbus 359
1200 AJ Hilversum

0800 - 4747777/0800 - IRIS777
planning@iriskoeriers.nl

Facebook Iris Koeriers  Twitter Iris Koeriers  LinkedIn Iris Koeriers

IRIS Koeriers

Geschiedenis
Algemene voorwaarden
Contact
Links
Sitemap

Bel ons voor uw waarde
en tijdkritische zendingen

tel. 0800 - 4747777

Hilversum

Groningen

Amsterdam

Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum
Nederland
035 - 6774838

Stavangerweg 41-12
9723 JC Groningen
Nederland
050 - 5690014

Softwareweg 4
1033 ML Amsterdam
Nederland
020 - 6930373

IRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS KoeriersIRIS Koeriers
IRIS Koeriers, een internationale koeriersdienst